• Головна
  • Українська мова – єдність етносів нашої держави

Українська мова – єдність етносів нашої держави

21 лютого на відзначення Міжнародного дня рідної мови в БНВО «Ліцей – МАН» відбулася зустріч із Тетяною Строкач – педагогом за спеціальністю, поетесою за покликанням серця, автором збірки «Осіння музика душі» (2016) та «Веселковий дивосвіт» (2019, чудової збірки поезії, пісень, загадок, розвивальних ігор та вправ для дітей).

На початку зустрічі пані Тетяна зазначила: «Міжнародний день рідної мови – це значуще свято для представників 130 національностей, які проживають на теренах нашої держави і свято бережуть, плекають та популяризують свої рідні мови. І це нас усіх розвиває та збагачує, адже загальновідомо: скільки ти знаєш мов – стільки разів ти людина. Але оскільки ми живемо в Україні, то саме державна мова – українська! – була, є і буде тим містком, який єднає представників усіх національностей, що проживають на теренах нашої держави.

Під час зустрічі звучала поезія про рідну мову; героїв, які боронять наші кордони сьогодні; та й взагалі про унікальний дивосвіт милої жінки – берегині всього рідного, українського, – Тетяни Строкач.

IMG 8595
IMG 8621
IMG 8633
IMG 8625

Білоцерківське навчально-виховне об'єднання ЛІЦЕЙ- Мала Академія Наук


Ми в соціальних мережах
Корисні посилання