• Головна
  • Закриття профільного табору «Літня інтелектуальна школа»

Закриття профільного табору «Літня інтелектуальна школа»

День останній.

21 червня вихованці табору зібрались на останню зустріч в «Літній інтелектуальній школі». А може, вона не остання? Протягом року ми обов’язково будемо зустрічатися на різного рівня конкурсах та змаганнях, але впевнена, що не почуватимемося конкурентами, адже нас об’єднала «Літня інтелектуальна школа».

Для того щоб наше перебування в таборі було цікавим та змістовним, з нами працювали багато науковців та педагогів, а саме: Гайдаєнко Олена Анатоліївна, Довгань Андрій Іванович, Часнікова Олена Володимирівна, Бурлака Сергій Іванович, Федорченко Наталія Миколаївна, Терехова Любов Володимирівна.

Під час табірної зміни в ліцеї працював гурток Станції юних техніків –

«Технічний дизайн» – на якому Ксенія Валеріївна Донська, намагалась долучити нас до прекрасного. На «Авіамодельному гуртку» під керівництвом Олександра Андрійовича Пономаренка Мирославу Хворостяному вдалося сконструювати чудову модель літака. Розширити словниковий запас на гуртку «Весело англійською» допомагала   Наталія Святославівна Щаслива. Тренер з тайм-менеджменту та вчитель англійської мови БНВО «Ліцей – МАН» Світлана Василівна Мотижен вчила нас раціонально розподіляти час та орієнтуватися в світі сучасних професій. Улюбленим заняттям для більшості з нас стали засідання клубу «Ерудит» під керівництвом Ніни Володимирівни Яременко. Гурток «Пізнай себе» під керівництвом Грабовської Євгенії Дмитрівни користувався особливою популярністю, адже кожен із нас так хотів знайти відповіді на свої сокровенні питання та по глибше дізнатись про свої особливості характеру, рівня інтелекту, адже, як сказав Григорій Сковорода, «Хочеш пізнати світ – пізнай самого себе». «Школа Етикету» під керівництвом Ольги Володимирівни Єрмоленко, стало своєрідним відкриттям в усвідомленні елементарних правил поведінки у суспільних місцях. А години проведені в гуртку «Театр естрадної пісні» – керівник Олена Миколаївна Король, щоденно заряджали нас оптимізмом і вірою, що все буде добре.

Ми побували на практичних заняттях на факультеті ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету, де провели цікаву пізнавальну зустріч з Володимиром Борисовичем Дудкою.

Зустрічалися з краєзнавцями нашого міста, працівниками архіву, науковцями – відвідали музей церкви Георгія Побідоносця, де провели зустріч з Оленою Дмитрівною Ткач та з великим задоволенням відвідали парк «Олександрію».

Незабутні враження залишились у нас від веселих ігор, яку провели для нас Павліна Василівна Найда, Світлана Василівна Познякова та Оксана Анатоліївна Івоненко.

Ми ще довго пам’ятатимемо ранкові зарядки, які проводив незмінний фізорг, справжній  спортсмен, наш чарівний ведучий Михайло Діденко.  А от запальні флешмоби і справді запам’ятаємо надовго і наших прекрасних наставниць у цьому Ніку Коваль та Віту Падалку.

Цього річні вихованці «Літньої інтелектуальної школи» стали справжнім відкриттям в галузі образотворчого мистецтва. Авторські виставки оформили Поночовна Вероніка, Нілова Дарина, Хворостяний Мирослав.

Щодня і щомиті супроводжували нас начальник табору Ольга Никифорівна та старший вихователь Олена Миколаївна.

Дякуємо за яскраві враження та ті вміння, яких здобули за короткий час перебування в «Літній інтелектуальній школі».

Юхимчук Ірина

IMG 9465
IMG 9471
IMG 9487
IMG 9491
IMG 9499
IMG 9500
IMG 9542
IMG 9578

Білоцерківське навчально-виховне об'єднання ЛІЦЕЙ- Мала Академія Наук


Ми в соціальних мережах
Корисні посилання