• Головна
  • Шановні учні, вчителі, вельмишановні батьки та гості!

Шановні учні, вчителі, вельмишановні батьки та гості!

Щиро вітаю вас із традиційним вересневим святом Першого дзвоника – Днем знань і початком нового навчального року.

Особливістю нинішнього 1 вересня є початок ключової реформи Міністерства освіти і науки України – Нова української школи, яка суттєво має змінити підходи до організації освітнього процесу.

1 вересня  – це свято близьке і радісне для всіх нас: і для тих, хто вперше переступає поріг ліцею, і для наших четвертокурсників, які навчатимуться в ліцеї останній рік, і для батьків, котрі проводжаючи дітей і онуків до ліцею, покладають велику надію. Це завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Сьогодні з приємністю хочеться сказати і про минулий навчальний рік. Він позначений значними успіхами ліцеїстів в  навчанні, олімпіадах, конкурсах.

За підсумками минулого навчального року рішенням педагогічної ради «За високі досягнення у навчанні» нагороджені Похвальним листом  Кузавка Артем, Лисянський Богдан, Білокінь Марина, Войцехівська Маргарита.

Ліцеїсти здобули 37 призових місця на різних етапах Всеукраїнських предметних олімпіад, а Мачулін Дініїл виборов Перше місце в Україні на олімпіаді з біології і представлений до стипендії Президента України

14 юних науковців стали призерами у І і ІІ етапах в Малій академії наук. А Козаченко Ростислав посів ІІІ місце на ІІІ заключному Всеукраїнському етапі МАН

Всі випускники ліцею взяли участь у ЗНО та ДПА. та набрали таку кількість балів, яка дали їм можливість вступити до найпрестижніших вищих навчальних закладів України та зарубіжжя. Ми вітаємо тих уже цілком свідомих молодих людей, які цього дня вперше долучаються до студентства України.

Особливим щемом сердець нинішній Першовересень відлунюється у  першокурсників. Адже, здолавши нелегкі випробування, вони стали ліцеїстами.

Шановні першокурсники! Прийміть наші щирі вітання, з вами ми пов’язуємо свої надії й сподівання, бо віримо, що ви найкращі, тож постарайтеся відповідати нашим сподіванкам – будьте попереду тих, хто становить собою авангард української шкільної молоді.

Шановні батьки, наші шефи, меценати. Хочу висловити вам вдячність за плідну співпрацю в справі виховання і навчання дітей, поповнення матеріально-технічної бази нашого закладу. Велику частку турбот про підготовку закладів освіти до нового навчального року взяла на себе Білоцерківська міська Рада , управління освіти і науки. Та без підтримки шефів, вас, шановні батьки, закладу ще сутужно виживати.

Щира вдячність вам, дорогі колеги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання майбутнього України. І щоб зерна знань, доброти, які ви сієте на освітянській ниві. давали щедрий урожай

День знань збирає у дружнє коло колег, учнів, батьків. Це є хвилина великої людської любові й душевного натхнення. Нехай же піднесений настрій цього першовересневого дня забринить у кожній душі й зігріє теплом наш ліцей і його жителів – учнів і вчителів.

Зичу всім мирного неба, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії в новому навчальному році!

У щасливу путь вічною нивою знань.

IMG 9610
IMG 9628
IMG 9676
IMG 9687
IMG 9701
IMG 9620
IMG 9656
IMG 9692

Білоцерківське навчально-виховне об'єднання ЛІЦЕЙ- Мала Академія Наук


Ми в соціальних мережах
Корисні посилання