• Головна
  • Традиційний День здоров’я в ліцеї

Традиційний День здоров’я в ліцеї

Щорічно на початку навчального року, поки стоять теплі осінні дні,  в Білоцерківському навчально-виховному об’єднанні «Ліцей -МАН» проходить День здоров’я – день, присвячений активному та здоровому способу життя.

У веселих змаганнях у рамках спортивно-оздоровчого свята взяли участь фактично всі учні, вчителі та навіть частина батьків. Місцем проведення заходу став міський майданчик «Спорт для всіх». Під час проведення  заходу панувала атмосфера змагальності та взаємопідтримки,  адже програма заходу передбачала презентації груп, ранкову розминку, інтелектуальні та музичні конкурси,  квест-гру, турніри  з волейболу та футболу, індивідуальні силові змагання: на тренажерах, стрибки на скакалці, закидання м’яча в корзину. Та найголовніше – це спілкування в групах та згуртування ліцейського братства.

Ліцеїсти старанно виконували умови конкурсів, дуже намагалися не підвести свою команду, а вже, передавши естафету, відчайдушно уболівали за своїх. До суддівства на всіх етапах залучалися вчителі  та учні – члени спортивно-оздоровчого центру Ліцейського братства. Конкурси та змагання допомогли визначити кращих спортсменів ліцею, які стали переможцями  у багатьох номінаціях. За перемогу в індивідуальних змаганнях нагороджені були Марія Ткач, Лариса Вареник, Лепеха Вікторія, Костя Косинський та Микола Гуцал, а кубок ліцею з футболу виграла команда 41 групи. Усі переможці були нагороджені на урочистому закритті  спортивного заходу.

Цей день подарував усім заряд бадьорості, гарний настрій і залишив яскраві враження!

IMG 5822
IMG 5911
IMG 5930
IMG 6005
IMG 6170
IMG 6176
IMG 6179
IMG 6210

Білоцерківське навчально-виховне об'єднання ЛІЦЕЙ- Мала Академія Наук


Ми в соціальних мережах
Корисні посилання